Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/web23265554/html/wijkopencampers/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Camper Taxeren - WijKopenCampers

Camper Taxeren

 • Online Camper Taxatie
 • In 3 Eenvoudige Stappen
 • Wij Doen U Een Eerlijk bod
Inkoper wij kopen campers

Ontdek Wat De Waarde Van Uw Camper is!

Camper Taxeren.

Bent u van plan uw Camper te verkopen? Laat dan eerst uw Camper taxeren. De waardebepaling van uw Camper is namelijk een belangrijke eerste stap in dit proces.

Door uw Camper te taxeren krijgt u een indicatie van wat uw Camper waard is. Deze taxatie kunt u het beste overlaten aan ervaren Camper-Specialisten. Wij Kopen Campers berekent snel en betrouwbaar de waarde van uw Camper. Middels drie eenvoudige stappen weet u binnen 30 minuten wat uw Camper waard isCamper Taxatie.

Het Online Taxatie/Inkoop formulier biedt u de mogelijkheid binnen drie eenvoudig stappen uw Camper te taxeren. U krijgt van ons binnen 30 minuten een betrouwbaar en realistisch bod. Maar hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Via het Online Taxatie/Inkoop formulier vult u in de eerste stap het kenteken in van de Camper die u wilt verkopen. Wanneer u dit heeft gedaan gaat u vervolgens naar de volgende stap.U vult de kilometerstand van uw Camper in. De kilometerstand is een belangrijk onderdeel in de waardebepaling van uw Camper.

In de derde en tevens laatste stap vult u uw gegevens in, zoals een geldig e-mailadres. Per mail ontvangt u vervolgens de prijs die wij voor uw Camper bieden. Op deze manier laat u eenvoudig uw Camper taxeren bij Wij Kopen Campers.

U hoeft uw huis niet uit en u krijgt eenvoudig een idee van wat uw Camper waard is. Bent u tevreden met ons bod op uw Camper? Dan raden wij u aan uw Camper ook aan Wij Kopen Campers te verkopen. Dit scheelt u onderhandelingen en tevens bent u snel van uw Camper af.

Laat Vandaag Nog Gratis Uw Camper Taxeren

Binnen 30 Min Weet U Wat Uw Camper Waard Is
Laat uw Camper Taxeren

Telefonisch uw Camper Taxeren.

Bij onze Online Inkoop/Taxatie Formulier houden wij rekening met de standaardmodellen van uw Camper. Wanneer u extra onderdelen aan uw Camper heeft toegevoegd wordt dit niet meegenomen als wij het kenteken checken bij de RDW (rijksdienst voor het wegverkeer). Het is dus mogelijk dat de waarde van uw Camper nog hoger uitvalt als u via de telefoon uw Camper laat taxeren.

Camper Verkopen.

Wanneer u uw Camper heeft laten taxeren bij Wij Kopen Campers verkoopt u eenvoudig de Camper meteen aan ons. Uw Camper meteen verkopen scheelt een hoop gedoe met onderhandelen over de prijs. Ook profiteert u hierbij van onze gratis haal- en brengservice.

Wij Kopen Campers opereert landelijk en is daardoor altijd in de buurt. Het bedrag dat wij overeenkomen voor uw Camper is het bedrag dat direct wordt uitgekeerd wanneer uw Camper wordt opgehaald. Op deze manier hoeft u niet op het geld te wachten.

Werkwijze.

U vult Online Verkoop/Taxatie formulier in of belt met 085-7600144 en meldt dat u een Camper heeft waar u van af wilt. Onze medewerker vraagt wat voor Camper het is en in welke staat hij verkeert. Meestal krijgt u dan meteen te horen wat de prijs is voor uw Camper. In sommige gevallen vragen wij u om een paar foto’s te sturen ook kan het zo zijn dat wij de waarde pas kunnen bepalen als wij de Camper hebben bezichtigd.

Daarna maken we een afspraak voor het ophalen of afleveren van de Camper. Als u hem kunt brengen regelen wij uw vervoer naar huis met openbaar vervoer.Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald of met een telefonische overboeking overgeboekt.

U wacht tot u de bevestiging van de bank heeft ontvangen dat het bedrag is bijgeschreven.U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Vanaf dat moment bent u met dat vrijwaringsbewijs gevrijwaard van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade.

U bent van uw Camper af en u heeft een keurige prijs ontvangen, zonder enige moeite!

Wij Kopen Campers.

Wij Kopen Campers bestaat uit een team van ervaren Camper-Specialisten. Door onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbaar bod voor uw Camper. Bij Wij Kopen Campers verkoopt u uw Camper altijd voor een eerlijke prijs

Contact

www.wijkopencampers.com

Adres: Stationsweg 6
Plaats: 3764 CJ Soest
Tel: 085-7600144
Whatsapp: 0651493536
Email: info@wijkopencampers.com

Open van maandag tot en met zaterdag 09:00 tot 18:00

Waarom Wij Kopen Campers

 • Snel uw camper verkopen
 • Eenvoudig uw camper verkopen
 • Direct contant geld voor uw camper
 • Betrouwbaar uw camper verkopen
 • Vandaag uw camper verkopen
 • Een goede prijs voor uw camper
 • eigen ophaaldienst voor uw camper
 • Ontvang gratis een bod op uw camper