Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/web23265554/html/wijkopencampers/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Camper Verkopen in De-Veenhoop - WijKopenCampers

Verkoop uw camper in De-Veenhoop, Vul het aanmeldformulier in en krijg binnen 30 min een bod op uw camper.

Ontdek Wat De Waarde Van Uw Camper is in De-Veenhoop!

Wij Kopen Campers

Wij Kopen Campers bestaat uit een team van ervaren camper-specialisten. Door onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbaar bod voor uw camper. Bij Wij Kopen Campers verkoopt u uw camper in De-Veenhoop altijd voor een eerlijke prijs.

Uw camper verkopen in De-Veenhoop, hoe gaat dat?

Camper inkoop Wij Kopen Campers
 • U vult ons Online Verkoop/Taxatie formulier in of u belt naar 085-7600144
  1. en meldt dat u een Camper heeft die u wilt verkopen. Onze medewerker zal wat informatie over de camper aan u vragen, zoals merk en type, bouwjaar, kilometerstand, en de staat waarin uw camper verkeert. Meestal krijg u direct te horen wat de prijs is die we voor uw camper bieden. Soms vragen we u ons eerst wat foto’s van de camper te sturen, en in een enkel geval moeten we de camper eerst hebben bezichtigd voor we de waarde kunnen bepalen.
 • Nadat we een prijs zijn overeengekomen, maken we een afspraak voor het ophalen of brengen van de camper.
  1. Als u de camper zelf komt brengen zorgen wij dat u met het openbaar vervoer weer thuis komt. Onze eigen ophaalservice kan de camper ook komen ophalen, bij u thuis of op een andere af te spreken plaats.
 • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u betaald
  Hetzij contant of via een telefonische overboeking. U ontvangt ook meteen het vrijwaringsbewijs, zodat de wegenbelasting stopt, u niet meer aansprakelijk bent voor de camper en u de verzekering kunt opzeggen.

Wij Kopen Campers is altijd in de buurt

Wij Kopen Campers opereert landelijk en is daardoor altijd in de buurt. Daardoor is uw camper verkopen in De-Veenhoop gemakkelijk en zonder gedoe. Het bedrag dat wij overeenkomen voor uw Camper is het bedrag dat direct wordt uitgekeerd wanneer uw Camper wordt opgehaald. Op deze manier hoeft u niet op het geld te wachten.

U bent van uw Camper af en u heeft een keurige prijs ontvangen, zonder enige moeite!

Bij Wij Kopen Campers verkoopt u uw Camper makkelijk en snel, zonder risico, zonder gedoe. Uw camper aanmelden om een bod te ontvangen doet u eenvoudig door te bellen met 085-7600144 of door het aanmeldformulier in te vullen.

U kunt uw Camper Verkopen in De-Veenhoop aan Wij kopen Campers.

Wacht niet langer, maar meld uw camper nu aan en ontvang binnen 30 minuten een bod! U kunt online via het formulier of telefonisch op 085-7600144 een bod krijgen op uw Camper. Stuurt u ook een paar foto’s mee. Zo kunnen we een realistische waarde schatten voor uw camper en heeft u meer kans op een hoger bod. Gaat u akkoord, dan komen wij de camper ophalen in De-Veenhoop en ontvangt u het geld en het vrijwaringsbewijs voor de camper direct.

Wij Kopen Campers regelt de afhandeling van uw Camper in 80% van de gevallen binnen één dag. Zonder moeite uw Camper verkopen!

Camper inkoop Wij Kopen Campers

Contact

www.wijkopencampers.com

Adres: Stationsweg 6
Plaats: 3764 CJ Soest
Tel: 085-7600144
Whatsapp: 0651493536
Email: info@wijkopencampers.com

Open van maandag tot en met zaterdag 09:00 tot 18:00

Waarom Wij Kopen Campers

 • Snel uw camper verkopen
 • Eenvoudig uw camper verkopen
 • Direct contant geld voor uw camper
 • Betrouwbaar uw camper verkopen
 • Vandaag uw camper verkopen
 • Een goede prijs voor uw camper
 • eigen ophaaldienst voor uw camper
 • Ontvang gratis een bod op uw camper