Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/web23265554/html/wijkopencampers/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Camper Verkopen in Scheerwolde - WijKopenCampers

Verkoop uw camper in Scheerwolde, Vul het aanmeldformulier in en krijg binnen 30 min een bod op uw camper.

Ontdek Wat De Waarde Van Uw Camper is in Scheerwolde!

Wij Kopen Campers

Wij Kopen Campers bestaat uit een team van ervaren camper-specialisten. Door onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbaar bod voor uw camper. Bij Wij Kopen Campers verkoopt u uw camper in Scheerwolde altijd voor een eerlijke prijs.

Uw camper verkopen in Scheerwolde, hoe gaat dat?

Camper inkoop Wij Kopen Campers
 • U vult ons Online Verkoop/Taxatie formulier in of u belt naar 085-7600144
  1. en meldt dat u een Camper heeft die u wilt verkopen. Onze medewerker zal wat informatie over de camper aan u vragen, zoals merk en type, bouwjaar, kilometerstand, en de staat waarin uw camper verkeert. Meestal krijg u direct te horen wat de prijs is die we voor uw camper bieden. Soms vragen we u ons eerst wat foto’s van de camper te sturen, en in een enkel geval moeten we de camper eerst hebben bezichtigd voor we de waarde kunnen bepalen.
 • Nadat we een prijs zijn overeengekomen, maken we een afspraak voor het ophalen of brengen van de camper.
  1. Als u de camper zelf komt brengen zorgen wij dat u met het openbaar vervoer weer thuis komt. Onze eigen ophaalservice kan de camper ook komen ophalen, bij u thuis of op een andere af te spreken plaats.
 • Het afgesproken bedrag wordt direct aan u betaald
  Hetzij contant of via een telefonische overboeking. U ontvangt ook meteen het vrijwaringsbewijs, zodat de wegenbelasting stopt, u niet meer aansprakelijk bent voor de camper en u de verzekering kunt opzeggen.

Wij Kopen Campers is altijd in de buurt

Wij Kopen Campers opereert landelijk en is daardoor altijd in de buurt. Daardoor is uw camper verkopen in Scheerwolde gemakkelijk en zonder gedoe. Het bedrag dat wij overeenkomen voor uw Camper is het bedrag dat direct wordt uitgekeerd wanneer uw Camper wordt opgehaald. Op deze manier hoeft u niet op het geld te wachten.

U bent van uw Camper af en u heeft een keurige prijs ontvangen, zonder enige moeite!

Bij Wij Kopen Campers verkoopt u uw Camper makkelijk en snel, zonder risico, zonder gedoe. Uw camper aanmelden om een bod te ontvangen doet u eenvoudig door te bellen met 085-7600144 of door het aanmeldformulier in te vullen.

U kunt uw Camper Verkopen in Scheerwolde aan Wij kopen Campers.

Wacht niet langer, maar meld uw camper nu aan en ontvang binnen 30 minuten een bod! U kunt online via het formulier of telefonisch op 085-7600144 een bod krijgen op uw Camper. Stuurt u ook een paar foto’s mee. Zo kunnen we een realistische waarde schatten voor uw camper en heeft u meer kans op een hoger bod. Gaat u akkoord, dan komen wij de camper ophalen in Scheerwolde en ontvangt u het geld en het vrijwaringsbewijs voor de camper direct.

Wij Kopen Campers regelt de afhandeling van uw Camper in 80% van de gevallen binnen één dag. Zonder moeite uw Camper verkopen!

Camper inkoop Wij Kopen Campers

Contact

www.wijkopencampers.com

Adres: Stationsweg 6
Plaats: 3764 CJ Soest
Tel: 085-7600144
Whatsapp: 0651493536
Email: info@wijkopencampers.com

Open van maandag tot en met zaterdag 09:00 tot 18:00

Waarom Wij Kopen Campers

 • Snel uw camper verkopen
 • Eenvoudig uw camper verkopen
 • Direct contant geld voor uw camper
 • Betrouwbaar uw camper verkopen
 • Vandaag uw camper verkopen
 • Een goede prijs voor uw camper
 • eigen ophaaldienst voor uw camper
 • Ontvang gratis een bod op uw camper